Servicii

Servicii de Reamenajare care Depășesc Așteptările

Planificare spatiu

Inspera Design Interioare oferă servicii de planificare spațială de înaltă calitate pentru a optimiza funcționalitatea și fluxul unui anumit spațiu. Analizăm zona disponibilă și creem planuri care maximizează eficiența și obtinem un mediu armonios.

Consultanță Design Interior si Amenajari

Inspera Design oferă consultații personalizate în care clienții pot solicita sfaturi profesionale cu privire deciziile de design interior. Inspera furnizează recomandări privind schemele de culori, selecția de mobilier, alegerile de materiale și estetica generală pentru a ajuta clienții să obțină aspectul și atmosfera dorite.

Dezvoltare Concept și Vizualizare

Inspera se remarcă prin dezvoltarea de concepte de design unice, adaptate preferințelor fiecărui client. Designerii creează reprezentări vizuale ale designurilor propuse utilizând imagini 2D/3D, mood boards și panouri cu mostre, permițând clienților să vizualizeze rezultatul final.

Servicii de renovare și reamenajare a camerelor.

Selecție de Materiale

Inspera colaborează cu parteneri din industria mobilierului, iluminatului și decorațiunilor, precum și cu specialisti montatori, instalatori, electricieni, zidari și faiantari. Compania asistă clienții în alegerea materialelor, finisajelor și accesoriilor potrivite pentru proiectele lor si are o cunoaștere extinsă a diverselor materiale, inclusiv podele, acoperiri de perete, mobilier, blaturi și iluminat, și poate ghida clienții în selectarea opțiunilor de înaltă calitate și plăcute din punct de vedere estetic.

Mobilier Personalizat și Lucrări de Tâmplărie

Inspera colaborează cu meșteri pricepuți pentru a proiecta și produce mobilier personalizat și piese de tâmplărie. Lucrează îndeaproape cu clienții pentru a înțelege nevoile și preferințele lor specifice, creând soluții personalizate care se potrivesc perfect spațiului și reflectă stilul clientului.

Design de Iluminat

Inspera acordă o atenție specială designului de iluminat, deoarece acesta joacă un rol crucial în crearea unei atmosfere și îmbunătățirea apelului estetic general. Ei proiectează planuri de iluminat care combină sursele de lumină naturale și artificiale, integrând corpuri de iluminat care completează conceptul de design și oferă iluminare funcțională.

Servicii de intermediere a echipelor de construcții

Inspera Design poate evalua competențele și experiența diferitelor echipe de construcții pentru a asigura că sunt potrivite pentru proiectul respectiv.

Asigurarea calității: Verificăm istoricul de lucrări al echipelor de construcții pentru a ne asigura că oferă servicii de înaltă calitate și respectă standardele cerute.

Negocierea contractelor

Negocierea contractelor: Facilităm negocierile între client și echipa de construcții pentru a stabili termenii și condițiile lucrărilor, inclusiv costurile, termenele de finalizare și alte detalii relevante.

Gestionarea relațiilor: Menținem comunicarea între client și echipa de construcții pe durata proiectului, gestionând eventualele probleme sau modificări ce pot apărea în timpul lucrărilor.

Asistență logistică, Monitorizare si Rezolvare dispute

Oferim suport în gestionarea logistică a proiectului, cum ar fi coordonarea transportului materialelor și echipamentelor necesare.

Monitorizare și raportare: Monitorizăm progresul lucrărilor și furnizăm rapoarte periodice clienților pentru a-i ține la curent cu stadiul proiectului.

Rezolvarea disputelor: În cazul în care apar neînțelegeri sau conflicte între client și echipa de construcții, intervenim pentru a ajuta la rezolvarea acestora și pentru a menține buna desfășurare a proiectului.

Contactează-ne

Design cu simt estetic si "Human Touch"

Te gândești la un proiect?

Nu ezita sa ne spui un

                               Descarca lista de  preturi Inspera Design martie 2024